Rob Schilder

7 dagen per week bereikbaar op 06-20353264

Foto Rob Schilder

Rob Schilder is sinds 1998 werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft zowat alle ontwikkelingen meegemaakt zoals de digitalisering van dienstverlening, de komst van het internet en niet te vergeten de sociale media. Enorm gefascineerd door de vaart waarmee de ontwikkelingen zich continu blijven opvolgen en welke impact dat heeft op de samenleving. Hij vindt het daarom ook erg leuk en leerzaam om vooral jonge mensen te volgen die inspringen op deze nieuwe ontwikkelingen.

De mooiste les die hij de laatste tijd heeft geleerd is dat je bewust moet zijn, dat elke dag een nieuwe dag is. Afgaan op je gevoel en intuïtief leven. Later wil hij tegen zijn kinderen kunnen zeggen “ik ben trots op wat ik allemaal gedaan heb, en niet dat ik nog van alles had willen of had kunnen doen”.

Een mooie drijfveer in het leven van een jonge vader van 3 fantastische zoons. Hij geniet iedere dag volop van zijn mooie gezin.

Met zijn focus op deze nieuwe wereld en gefascineerd door alle mogelijkheden heeft hij in 2014 een belangrijke keuze gemaakt en besloten om een eigen onderneming te starten. Samen met Cees Bond is hij RC Makelaars gestart om op een vernieuwende manier te bouwen aan hun bedrijf en de toekomst.

Met de komst van RC Makelaars is er een behoorlijk vernieuwende vibe gaande in de makelaarswereld. Iedereen is enthousiast over de verfrissende aanpak, het fijne persoonlijke contact met mensen, en het feit dat ze iedere dag bezig zijn om er een feest van te maken. Het plezier in ondernemen, het meedenken en de creativiteit spat er vanaf.

Met plezier zaken doen en de juiste match maken iedere dag dat brengt meer voldoening dan hij zich had kunnen wensen.

Rob Schilder is 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 06-20353264 / robschilder@rcmakelaars.nl.

Site by Branding New
Like ons op Facebook