Uw verkoopmakelaar

7 dagen per week bereikbaar

De makelaars van RC Makelaars hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

Foto verkoopmakelaars Cees Bond en Rob Schilder (RC Makelaars)

Rechtstreeks en persoonlijk contact

Dit houdt in dat u altijd en rechtstreeks contact heeft u uw eigen makelaars/contactpersoon. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast waarborgt RC Makelaars een punctuele administratieve afhandeling. RC Makelaars is dé makelaar met de meest persoonlijke benadering en begeleiding. Wij zijn een jong, innovatief, dynamisch bedrijf en wij garanderen rechtstreeks en direct contact met een van onze NVM makelaars, Rob Schilder of Cees Bond.

Altijd bereikbaar

RC Makelaars zijn altijd bereikbaar zowel tijdens als buiten kantooruren maar ook ’s avonds en in het weekend.

Deskundig

RC Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Wij zijn VastgoedCert gecertificeerd, Register Taxateur, en al jaren actief in ons werkgebied. Naast de hoge servicegerichtheid beschikt u tevens over een breed netwerk aan contacten.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

RC Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of in het weekend. RC Makelaars neemt hier de tijd voor.

Creatieve en nieuwe aanpak

Bij de verkoop van woningen draait het vooral om de presentatie en communicatie. RC Makelaars besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van onze 24/7 bereikbaarheid, fotopresentatie gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en onze eigen website www.rcmakelaars.nl, RC Makelaars APP, de vervaardiging van plattegronden van de woning, NEN2580 meetrapport, te koop borden en een mediapakket, inclusief opvallende advertenties. De opvallende en herkenbare huisstijl van RC Makelaars levert een positieve bijdrage aan de verkoop van uw woning.

Sociale media

Ook maken wij slim gebruik van social media om uw woning te promoten. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen.

RC Makelaars vindt een frequente, persoonlijke en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. Een eigen online verkoopdossier houdt u 24 uur per dag up-to-date over de woninggegevens en de agenda.

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

De nummer 1 verkopende makelaar

Wanneer u heeft besloten uw woning te verkopen is het belangrijk om te weten welke resultaten u van de makelaar mag verwachten. Wij zijn enorm trots op onze verkoopresultaten. Bent u nieuwsgierig naar onze verkoopresultaten? Laat u zich dan overtuigen en bekijk onze verkoopresultaten op Funda.

Neem contact op met RC Makelaars

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning. Stuur ons een email of bel:
Rob Schilder 06-20353264 of Cees Bond 06-20627856. Uiteraard ook na kantooruren en in het weekend bereikbaar!

Foto verkoop bord plaatsen

Like ons op Facebook